Skip to main content

Ben & Jerry’s Home Page
Commande de livraisonBoutiques
Ben & Jerry’s Home Page
  • Parfums
    • Nos parfums
    • Contenants de crème glacée
    • Contenants de choix sans produits laitiers
    • Cores Ice Cream Pints
    • Saveurs originales Netflix
    • Cimetière des parfums
    • La fabrication de nos crèmes glacées
    • Gourous des parfums
    • Ice Cream Recipes
  • Boutiques
    • Boutiques
    • Scoop Trouver une boutique
    • La Journée du cornet gratuit Ben & Jerry's!
  • Valeurs
    • Notre histoire
    • Notre façon de faire du commerce
    • Ben & Jerry's Foundation
    • Des sujets qui nous tiennent à cœur
  • À propos de nous
    • Notre Histoire
    • Notre structure
    • B Corp
    • SEAR Reports
  • What's New
  • Où acheter ?
  • Order Delivery
  • Land Back
  • Search

  • en

You are on the le Canada website. Select another country.
  • l'Australie
  • l'Autriche
  • la Belgique
  • Brésil
  • le Canada
  • la République tchèque
  • le Danemark
  • la Finlande
  • la France
  • l'Allemagne
  • la Grèce
  • l'Irlande
  • l'Italie
  • le Mexique
  • les Pays-Bas
  • la Norvège
  • nouvelle Zélande
  • Pologne
  • le Portugal
  • Puerto Rico
  • Singapour
  • Corée du Sud
  • l'Espagne
  • la Suède
  • la Suisse
  • Thaïlande
  • le Royaume-Uni
  • les États-Unis

Vegan Chocolate Chip Cookie Dough Bars

A plate full of Vegan Chocolate chip cookie Dough Bars

INGREDIENTS

  • 1 pint Chocolate Chip Cookie Dough Non-Dairy, divided
  • 1/2 cup unsalted vegan butter, softened
  • 1/3 cup light brown sugar, packed
  • 1/3 cup powdered sugar
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 4 cups oat flour
  • 2 cups mini vegan chocolate chips, divided
  • Vegan buttercream frosting and sprinkles (optional)

 

Prep Time: 20 min
Total Time: 2 hours and 20 minutes
Total Yield: 16 bars

  • Step 1 All ingredients needed
    Step 1

    Line an 8” x 8” baking dish with parchment paper, allowing the sides to overhang slightly. Reserve 1/3 cup of Chocolate Chip Cookie Dough Non-Dairy with the dough chunks removed for the ganache topping. Set aside.

  • Step 2 Ingredients combined in a bowl
    Step 2

    Combine the butter, brown sugar, and powdered sugar in a large bowl with a hand mixer until light and fluffy. Add the vanilla and mix until combined. Alternate adding the oat flour and remaining Non-Dairy, mixing until combined. Stir in 1 cup of the chocolate chips.

  • Step 3 Mixture spread out in pan
    Step 3

    Spread the Non-Dairy mixture evenly in the prepared pan. Freeze while making the topping.

  • Step 4 ganache layer spread out in pan
    Step 4

    Melt remaining 1 cup of chocolate chips and 1/4 cup of Non-Dairy in 30-second increments in the microwave, stirring in between until melted completely. Spread the ganache evenly over the Non-Dairy mixture and freeze for 2 hours or until firm.

  • Step 5 Bars Cut into squares on a plate
    Step 5

    Remove from the pan and cut into 16 bars.

  • Step 6 Bars decorated with frosting and sprinkles on a plate
    Step 6

    Decorate with vegan buttercream frosting and sprinkles if desired, and enjoy!

 

 

Related Articles

How To Make Ben & Jerry's Ice Cream Sandwiches
3 Cool Milkshake Hacks for a Chill Summer
Cookie Dough Pancake Brunch Tacos
Recipe: Vegan Fancy Fudge Pops
Gâteau sablé aux fraises et au chocolat végétalien
Obtenir ce parfum
Find A Scoop Shop
Find It Near Me
Obtenir ce parfum
Find A Scoop Shop
Find It Near Me

Most Popular

QUIZ: The Hardest Quiz Questions We’ve Ever Asked
10 Flavour Flops that We Still Like to Giggle About
10 astuces ingénieuses pour manger de la crème glacée

Recent Tweets

twitter timeline
  • Follow us on Facebook
  • Follow us on Twitter
  • Follow us on Instagram
  • Plan du Site
  • Conditions d’utilisation
  • Contactez-nous
  • Avis de Confidentialite

© 2021 Unilever. Tous droits réservés. Ce site Web s’adresse uniquement aux consommateurs canadiens de produits et services de Unilever Canada Inc. Ce site Web ne s’adresse pas aux consommateurs des États-Unis et à l’extérieur du Canada.